30 Ocak 2017 Pazartesi

FC Tasarım

Autocad Kursu

 Geleceğinizi modern teknolojinin ihtiyaçlarına yönelik olarak şekillendirmek isteyenler için, teknoloji ile iç içe olacağınız ve MEB onaylı kurslarımız tam size göre. Autocad kursu kapsamında alacağınız dersler sonunda teknik çizimleri kolay ve pratik bir biçimde gerçekleştirebileceksiniz. Autodesk programlarının güncel versiyonlarını en etkili bir biçimde kullanabilmek için, uzman ve profesyonel ekibimiz tarafından verilen eğitimlere başvuruca bulunabilirsiniz. Autocad kursunun dışında 3d max kursu ve grafik tasarım kursu da verilen eğitim merkezimizde dilediğiniz tüm kurslara kayıt yaptırabilirsiniz.

 Kurslara Kimler Katılabilir?

 Autocad yazılımı teknik resim dünyasına yön veren tasarımları oluşturmayı ve teknik çizim yapabilmeyi sağlamaktadır. Teknik çizim ve teknik tasarımlar konusunda kendisini geliştirmek isteyen herkes Autocad kursu ve diğer tüm kurslara başvuruda bulunabilir. Teknik çizim bilgisinin ve becerisinin gerekli olduğu mühendislik ve mimarlık alanlarında görev alan veya almak isteyenler, makine veya inşaat teknikerleri, yapı ve makine ressamlar başta olmak üzere Autocad yazılımı öğrenmek isteyen herkes kurslara katılım gösterebilir.

 Kursiyer Olabilmek İçin Aranan Nitelikler

 Autocad kursuna katılmak isteyen kişilerin teknik resim bilgisine sahip olmaları ve üç boyutlu düşünebilmesi, avantaj sağlamaktadır. Temel bilgisayar komutlar hakkında bilgi sahibi olmak kurslara katılmak için yeterlidir. 3d max kursu için ise temel Autocad yazılımın bilgisine sahip olmak avantaj sağlayacaktır. Kursiyerler eş zamanlı olarak autocard, 3d max ve grafik tasarım kursu için başvuruda bulunabilirler.

 Autocad Kursunun Kariyeriniz İçin Önemi

 Alanında son derece uzman eğitmenler tarafından hazırlanan kurs programları kapsamındaki eğitimlerin alınması, kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmenize büyük katkı sağlayacaktır. Aldığınız teorik eğitimleri pratik eğitimler ile birleştirme imkanı sunan eğitimler sonunda, mesleki bilgi ve becerileriniz gelişecek ve program kullanımında uzmanlaşacaksınız. Dolayısı ile eğitimler, sektörde sizi bir adım öne geçirecektir.

 Autocad Eğitim Kapsamı

 Autocad kursunda, autocad yazılımı ile ilgili tüm ayrıntılar detaylı bir şekilde verilecektir. Autocad giriş bölümü, 2 boyutlu çizim, Autocad layer kullanımı, perspektif çizim yöntemleri, Autocad tex, Autocad ölçülendirme, layouts, plot, render ve kaplama, 3d layouts ve proje çalışmaları eğitimin ana başlıklarıdır. Yoğun ve kapsamları bir eğitim alacağınız Autocad kursu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilmek için kursumuz ile iletişime geçebilirsiniz.