29 Eylül 2017 Cuma

Telefon Takip

Takip Edilen Telefona Gelen Aramaları Engelleme

 mSpy arama engelleme programı ile birçok özellik artık kullanımınıza açık hale geliyor. iPhone takip programı ile artık takip ettiğiniz telefona gelen aramaları engelleyebileceğinizi biliyor musunuz? Burada bunun için yapmanız gerekenleri ve ayrıca daha neler yapabileceğinizi öğreneceksiniz.

 ARAMA ENGELLEME CASUS PROGRAM ILE YAPILIR

 Günümüzde teknoloji inanılmaz noktalara ulaşmışken hayatımız için de müthiş kolaylıklar sağlamaktadır. Bu sayede de imkansız gibi görünen meseleler artık çok daha kolay çözüme kavuşabiliyor. mSpy casus program ile artık çok şanslısınız. mSpy indir’e tıklayarak mSpy apk’yı indirin ve uygulama cihazınıza yüklensin. Yükleme sonunda opsiyonel özelleştirmeler dışında ekstra bir ayar yapmanıza gerek kalmadan uygulama otomatik olarak çalışır.

27 Eylül 2017 Çarşamba

Ekoloj

Komple taşıma olarak Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan'a parsiyel taşıma olarak ise Gürcistan'a (Haftada 4 araç parsiyel çıkışımız mevcuttur) nakliye hizmeti ve ayrıca depolama aktarma yükleme hizmeti vermekteyiz.

Marmara Kurye

Yasal belediye izin belgeli, Ücretsiz poşetleme hizmeti ile birlikte, yurt genelinde daire kapı dağıtımı! %100 Fotoğraflı dağıtım raporu!
Türkiye'de ilk ve tek resmi ve profesyonel broşür dağıtım şirketi! - 22. Yıl

26 Eylül 2017 Salı

Led Piksel

Merhaba Değerli led sektörü firmaları.

www.ledpiksel.com teknik destek birimince hazırlanmış olan bu yazının led panel seçimi ve kullanımı hakkında sizlere faydalı olmasını umuyoruz.
Led paneller günümüzde 2 farklı uygulama ürününün ortak ürünüdür ve piyasada ortak isimle anılırlar.

Led panel aydınlatma panellerinin de ismi olmakla beraber Açık hava reklamcılığının uğraş alanı olan led reklam sistemlerinde kullanılan panellerde led panel olarak anılmaktadır. Burada bahsedeceğimiz led panelden kastımız Reklam tabelası yapımında kullanılan panellerdir. P10 panel dünya genelinde standarda oturmuş ve bir çok farklı firma tarafından üretilen ürünler birbirlerinin tıpkı kopyasıdır.Bu sebepten ötürü kalitesinin tam olarak tespiti mümkün olmamakla beraber satıcının yada fabrikanın sözlü temayülü ile yaklaşık kaliteleri belirlenmektedir.

Bu durum neticesinde müşteri imtiyazları satıcının tutumu bu işe olan güveninizi belirlemektedir. P10 panellere genelde bir çok firma 2 yıl garanti konuşmakta olup ancak garantiyi yerine getirecekher hangi bir ürün takip yöntemi kurgulanmadığından (barkod) (satış tarihi) bu garanti şerhi havada kalmakta bir çok firma bu ürün bizim değil cevabı ile geri dönmektedir. P10 paneller etkileyici reklam sunmaları çekici gelen sektör yapıcı kolay pazarlanabilirlikleri gibi etkenlerden dolayı hemen herkesin ilgisini çekmekte bir çok satıcı pazarlamacı p10 panelleri kullanarak çeşitli renk ve ebatlarda kayan yazı yada led tabela yaparak müşteri hizmetine sunmaktadır.