30 Aralık 2017 Cumartesi

Almancan

Almanca öğreniyorum, Ücretsiz sıfırdan Almanca öğrenme dersleri - Pratik Almanca dersleri - Almanca gramer - Almanca A1 ve A2 seviyeler - Online Almanca dil kursu

29 Aralık 2017 Cuma

Deko Pano

Tasarım ve dekorasyonun sosyal ticaret ağı dekopano.com , tasarımcı, iç mimar ve tasarım severlerin bir araya geldiği pazar yeri ve sosyal ağdır. Dekopano'da tasarımcılar tasarım ürünlerini satarken aynı zamanda birbirlerini takip edebiliyor, yorum, puanlama yapabiliyor, etiketler yardımıyla trend oluşturabiliyor. İç mimarlar da yine aynı şekilde özellikle dekoratif ürünler konusunda bu platformdan faydalanabiliyor. Ayrıca dekopano.com'da galeriler, dekorasyon fikirleri ve tasarım galerileri de mevcut.

27 Aralık 2017 Çarşamba

Erdis Agency

Erdis Agency web tasarım, web sitesi tasarımı, mobil uygulama geliştirme ve sosyal medya yönetimi hizmeti veren dijital ajans.

25 Aralık 2017 Pazartesi

Hipper Site

Hipper 80 ülkede faaliyet gösteren tam 22 şirket, Dünya genelinde 25 milyon müşteri ve yıllık 5 milyar doların üzerindeki cirosuyla Türkiye’de BDDK tarafından onaylanmış ilk elektronik para üreticisidir.

 Hipper kazanç İş ortağı olarak, şirketin hipparacard projesine destek olmak demektir. Bu proje ve beraberinde gscash ile birlikte uluslararası piyasalara yön verecek yeni bir kredi kartı / ödeme sistemi oluşturulmasıdır. Alacağınız en az 1 paket (1500 tl) ile destek
 olabilir, ekip kurabilir, doğru network sistem ile çalışmanın keyfini yaşayacaksınız.

 Turcoin Türkiye'nin Cryptonight tabanlı blockchain yapısıyla, herkes için tamamen gizlilik ve ekstra hiçbir özel asic cihaz olmadan kazılabilirlik esasıyla kurulmuş ilk para birimidir.

22 Aralık 2017 Cuma

Social Media Marketing

The site was the news magazine of paid social media jobs to exploit an innovative concept at the time: to offer news for free at the right place at the right time. This is why the site is distributed on public web sites and offers objective and brief content to a target audience that is difficult to influence: active.

 Today, present in more than 100 websites, Web Social Media Marketing is the largest international social media marketing websites in the world. Published for many countries, it reaches more than 17 million readers every day!

 The mission of this web site is to cover the essentials of the news about social media jobs and paid social media jobs social media marketing and to entertain active people for free with high quality content, produced by a passionate team that is constantly innovating.

 Available on the websocialmediamarketing.com website, the site newspaper is also available on iPhone, iPad and Android with its mobile website.

20 Aralık 2017 Çarşamba

Albayrak Yapı ve İnşaat

Eksiz oluk yapılarınızı hem değerli gösterir hem de tek parça halinde istenilen metretülde üretildiği için ek yeri yoktur.Bu sayede su sızdırmaz.Eksiz oluk sektörde çekme oluk olarak da bilinmektedir.Ürünümüz 0,50mm galvanizden üretilmekte olup 33cm'liktir.
 Albayrak eksiz oluk sistemleri isteğe göre çinko, bakır, ve galvaniz malzemelerden üretilebilir.

4 Aralık 2017 Pazartesi

SKY Tercüme

Çeviri İhtiyaçlarınızda Profesyonel Büroları Tercih Edin

Günümüzde İngilizce tercüme ihtiyacı her alanda olabiliyor. Peki bu gibi durumlarda güvenilir tercüme bürolarından destek almak ne kadar yararlı? Yeminli tercüme büroları farklı dillerde ki ihtiyaçlarınızı zamanında çevirerek kaliteli şekilde karşılamaktadır. Bu konuda ise teknik çeviri yapan Sky Tercüme bürosu ile çalışarak sizde çeviri ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

İngilizce Tercüme, Teknik Çeviri, Yeminli Tercüme Büroları, Sky Tercüme

Özar Metal

Paslanmaz Ürünler Daha Uzun Ömürlüdür

 Metal ürünleri alacağınız zaman dikkat etmeniz gereken en önemli özellik paslanmaz olmasıdır. Paslanmaz olan bir ürün daha uzun ömürlü olacağından aynı zamanda verim açısından da avantaj sağlar.

 Paslanmaz çubuk seçimlerinizde ise mutlaka kaliteli firmalardan destek almanız yararınıza olur. Paslanmaz boru kullanımı da günümüzde oldukça sıklıkla tercih ediliyor.

 Paslanmaz, Paslanmaz Çubuk, Paslanmaz Boru

3 Aralık 2017 Pazar

İyi Günde Kullan

iyigundekullan.com olarak sizler için dünyanın her yerindeki Yeni Model Kolye tasarımlarını araştırıyoruz. Her yerde görmeye alışık olduğunuz Takı, Kolye, Küpe, Bileklik modelleri yerine yeni trend takı seti, aksesuar modellerini sizler için bulup beğenilerinize sunuyoruz. Moda haftalarında tasarımcıların yeni sezon takı tasarımlarını, yada el yapımı özel takı tasarımlarını belirleyip en uygun fiyatlarla sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Taşlı Kolye Modelleri, Zincir Kolye Modelleri, Otantik Kolye Modelleri, Boncuklu Kolye Modelleri, Küpe Modelleri Abiye Takı Modelleri gibi kategorilerdeki takı tasarımlarını sitemizde en uygun fiyatlara bulabilir ve kampanyalarımızı takip edebilirsiniz.

1 Aralık 2017 Cuma

Sıla Kıl Çadır

Kıl Çadır

 Kıl çadır üretim imalat ve satışını yapan Sıla Kıl Çadır Peker Dokumacılık web sitesidir. Ücretsiz fiyat teklifleri ve modern çizgileri ile yine Türkiye'de bir numara. Yörük çadır ve kıl çadır ile ilgili 7 yıl garantili 4 mevsim dostu kıl çadırlar üretmektedir. Kıl çadır fiyatları talep edilen metrekareye ve kullanılacak olan malzemelere göre değişiklik göstermektedir. Tüm üretimi ve kurulumu yapılan kıl çadırlar garanti kapsamı altındadır.

 Osmanlı çadırı olarak bilinen ve çeşitli isimlerle anılan kıl çadırlar günümüzde pek çok alanda kullanılmaktadır. Restoranlarda kafelerde ve bir çok etkinlikte kullanılır. Geçmişten günümüze aktarılan bu büyük kültür mirası Sıla Kıl Çadır ile üretilmektedir.

 Türkiye'nin lider kl çadır firması Sıla Kıl Çadır Peker Dokumacılık, 1870 yılından günümüze kadar uzanan bir tarihe sahiptir. Firmamız 7 kuşaktan bu yana keçi kılı toplama, kaşmir işleme ve ticareti ve kıl çadır üretim imalat kurulum yapar.

 Büyük bir kültür mirasının şimdiki ve önümüzdeki nesillere aktarılmasında lider konumunda hizmet veriyoruz. Kıl çadırların sadece bir ticari araç olmadığını biliyoruz. Buna göre kıl çadır araç olarak tarafımızca görülmemekte olup, amacımızın Osmanlı'dan günümüze kadar uzanan tarihi yaşatmak olduğunun farkındayız.

 Kıl çadırlar alternatiflerine göre bir çok sebepten tercih sebebi olmuşlardır. Kıl çadırlar keçi kılından ip ip dokunarak elde edilir. Keçi kılı özelliği bakımından ise çok güçlü bir yapıya sahiptir. Çadır üretimi tamamlandığında yapısından dolayı kesinlikle herhangi bir haşere giremez. Yılan akrep böcek gibi problemlerle asla karşılaşmazsınız. Ayrıca yine bir başka özelliği yazın sıcak günlerde içerisinin havasını serin bir hava ile kaplarken, kışın soğuk yağmur kara karşı dayanıklıdır.

 Tüm çadırlarımız 4 kat kıl çadır ile kurulur ve tam bir koruma sağlanır. Herhangi bir kasıt olmadıktan sonra (kasıtlı olarak çadırı yakmak, kasıtlı olarak kesici bir alet ile çadırı kesmek vb.) tüm çadırlar 7 yıl garantilidir.

 Sizlerde tam garanti ve tam hizmet alabilmek için geç kalmayın. Firmamızdan ücretsiz olarak fiyat teklifi alabilir ve siparişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 Türkiye'nin Lider Kıl Çadır - Yörük Çadır Firması

 SILA KIL ÇADIR PEKER DOKUMA
 Cep Tel: +90 533 498 62 10
 E-mail: sonerpeker0998@gmail.com
 Adres: AYDIN/Nazilli Arslanlı Mahallesi | kıl çadır ve kıl çadırı imalat

28 Kasım 2017 Salı

Değer Yol Yardım

İzmir ve ilçeleri dahil anında mobil olarak lastik tamiri hizmetimiz vardır. İzmir' de acil lastik tamircisi olarak hizmetinizdeyiz.

Vigrx Plus Türkiye

VigRX içeriği sayesinde cinsel performanstaki sorunları çözmeye yardımcı olarak kullanılır. VigRX PLUS Avrupa, Uzakdogu ülkelerinden elde edilen bitki özlerinin birleşimi ile ortaya çıkmıştır. Ereksiyon ve boyut ile ilgili yaşanan problemlerinize yardımcı olmak amacı ile piyasaya sürülmüş özel bir formüldür. Penisinize giden damar yapılarını güçlendirerek daha fazla dolgunluk ve hacim sağlaması ile size ve partnerinize doyumsuz ve keyifli anlar yaşatacaktır. Tamamı ile bitkisel bileşimler kullanıldığından sağlığınıza herhangi bir zarar vermez, yan etkisi yoktur.

22 Kasım 2017 Çarşamba

Venüs Lojistik

Ürünlerinizi uluslararası arenada yeni adresine güven ve sorunsuzca ulaştırmak adına artık sizlerde gerekli olan hizmeti alabileceğiniz ve yüzünüzü güldüren sonuçları keşfedeceğiniz bir işe imza atabilirsiniz. Bunun için deneyimli ekibi, çözüm odaklı hizmet anlayışı ve farkı ile adından söz ettiren Venüs lojistik uluslararası nakliye, taşımacılık ile tanışmanız yeterlidir. Biz, sahip olduğumuz tecrübe ve hiç bir zaman ödün vermediğimiz ilkeler ile dünyanın dört bir yanına doğru zamanda hizmet vermenin mutluluğunu da yaşamaktayız. Firmanıza değer katacak bir anlayışla artık tüm ürün içeriklerini garanti kapsamı altında yeni adresine ulaştırmayı başaracağımız müjdesini vermek isteriz. Özelikle orta doğu ( İran nakliye, ırak, Suriye, Filistin, Afganistan nakliye, Pakistan) ve Türkiye cumhuriyetlerine uygun navlun garantisi sunuyoruz.

16 Kasım 2017 Perşembe

Dervish Oto Kiralama

Konya’yı hakkıyla gezebilmek için araç kiralamak gerekiyor. Çünkü yüzölçüm fazla, gezilecek yerler fazla. Meram bağları ayrı bir güzel, botanik parkı ayrı bir güzel. Konya araç kiralama firmalarından biri Dervish Oto Kiralama. Konya’da Ekonomik,Orta ve Lüks araçlar ile bir çok araç portföyüne sahip. Yalnız şunu ifade edeyim 23 yaş altına araç kiralama yapmıyorlar. Ayrıca aracı kiralayacak kişinin en az üç yıllık ehliyeti olması gerekiyor. Eğer lüks araç kiralayacaksa ehliyet en az 5 yıllık olmalı. Günlük kiralamanın süresi 24 saat. Yani sabahtan akşama kadar değil hangi saat aracı teslim aldıysanız ertesi gün aynı saatte geri veriyorsunuz. Firmanın ayrıca havaalanı transfer hizmeti de var. Böylece yurt dışından veya uzak yerlerden uçakla gelince fazla zaman kaybetmeden ve zahmete girmeden istediğiniz yere varabiliyorsunuz. Sadece Konya merkezde değil Cihanbeyli, Kulu ve Konya gibi yerlere de hizmet veriyorlar. Ayrıca düğün konvoyu hizmeti de var. Bu hizmet, düğün sıkışıklığında araç sorunu yaşayanlara büyük kolaylık sağlıyor. İnternete Konya araç kiralama, Konya rent a car, Konya oto kiralama gibi kelimeleri yazarak da Dervish Oto Kiralama firmasına ulaşabilirsiniz.

14 Kasım 2017 Salı

Taxi Der Lami

Pünktlich zum Flieger, sicher vom Flughafen in den Urlaub - wenn es darauf ankommt, kann man sich auf Der Lami Taxi in St. Anton am Arlberg verlassen. Das Taxiunternehmen aus Lech bietet vielfältige Leistungen rund um die Personenbeförderung und überzeugt durch Qualität und günstige Konditionen.
Taxi St. Anton, Taxi Lech

Protaş Nakliyat

Güzel bir ekiple çalışması da güvenliğiniz için oldukça etkilidir. Göktürk evden eve nakliyat firmaları ile ev taşımak artık çok kolay. Her şehre güvenle taşıma işlemi yapılır. Firma eşyalarınızı düzenli bir şekilde taşıyor. Şehir içi ve dışı her yere nakliyat imkanı bulunuyor.

 Ataşehir evden eve nakliyat, nakliye, bir çok sektör ve evsel ihtiyaçlar için önemli bir sektördür ki, lojistiğin de içerisinde yer aldığı taşımacılık sektörü, hayatın hemen her alanında büyük öneme sahiptir. Elbette her işletme ve konut sahibi en iyi nakliyat firmaları ile çalışmak ister ki, bu noktada doğru kaynağa erişmek zaman zaman zor olabilir. Bulunduğunuz bölgede faaliyette olan firmalar içerisinde en iyi nakliye firmaları arayışına girebilir veya il ve ülke genelinde hizmet veren firmalara ulaşabilirsiniz. Tabii bu arada size en iyi fiyatı verecek kaynağa da erişmeniz gerekecektir ki, her iki koşulu bir arada bulabilmek için ciddi bir araştırma süreci sizi beklemektedir. Tabii dilerseniz tüm bunlarla vakit harcamayıp, firmamızı arayabilir ve en nitelikli hizmete doğrudan ulaşabilirsiniz.

 Günümüz şartlerında taşınmak artık sorun haline gelmişken taşınacağınız firmayı çok iyi seçmemiz gerekmektedir.Protaş Nakliyat bu konuda siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için hizmetinizdedir.Ev eşyası taşımacılığı için özel olarak tasarlanmış araç filomuz ve geniş ekipmanlarımız ile evinizi taşıma hizmetiniz yapıyoruz. Ataşehir Evden Eve Nakliyat firmaları.

13 Kasım 2017 Pazartesi

Kaliteli Al

Sektörde Eski E-Ticarette Yeni Olan Firmamız. Müşteri Memnuniyetini Benimseyerek Yüzlerce Ürünü En Uygun Fiyata Sizlerle Buluşturmaya Çalışıyoruz.

Sigara Sarma Makinesi, Ses Müzik Sistemleri, Kamera Çeşitleri

8 Kasım 2017 Çarşamba

Bulrog Web Tasarım

İzmir Karşıyaka’da faaliyet gösteren İzmir Karşıyaka web tasarım firması Bulrog, 2013’ten beri 300’ün üzerinde firma için web sitesi tasarlamıştır. Referansları bir çok sektörü içermekle birlikte sadece İzmir’e değil tüm Türkiye’ye hatta Kıbrıs, Rusya, İngiltere, Fransa, İsviçre gibi dünyanın önden gelen ülkelerine de hizmet vermiştir. Bu web siteleri sadece Türkçe dil seçeneği ile değil aynı zamanda İngilizce, Fransızca, Rusça gibi dillerde de hizmet vermektedir. İzmir web tasarım fiyatları verdiği hizmetin kalitesinin yanında gayet düşük olduğu için müşterilerini memnun etmektedir. Çalışmaya başladığı müşterileri ile bir işlik anlaşma yapmak yerine tüm internet sitesi hizmetlerini karşılamak amacıyla ihtiyaçları olabilecek diğer hizmetleri de vermeye devam etmektedir. Bunlar arasında grafik & baskı hizmetleri, arama motoru optimizasyonu, internet reklamcılığı, sosyal medya hizmetleri, sektörel yazılımlar vb. hizmetler de bulunmaktadır. Siz de bizimle çalışmak isterseniz Karşıyaka’da bulunan web tasarım firmamıza sizi de bekleriz.

7 Kasım 2017 Salı

İnteraktif Sözlükler

İnteraktif Sözlükler Sıralaması, her ay başında gerçek istatistik bilgilerini sizlere sunarak doğru bir sıralama ile en iyi interaktif sözlüklerin karşılaştırmalı listesi ile karşınızda olacaktır. İnteraktif Sözlükler Sıralaması sitesinin tek amacı, yeni sözlükleri tanıtmak ve sözlüklerin son durumunu 2 ayrı farklı tabloyla size sunmaktır.

5 Kasım 2017 Pazar

Beşiktaş Böcek İlaçlama

Böcek ilaçlama nasıl yapılır ? bu konuda hiç bir tecrübesi olmayan kişiler bile böcek ilaçlama konusunda bir şeyler söyler. Kimisi hamam böcekleri için en iyi çözümün jel ilaçlama olduğunu iddia eder , bir başkası pirelerden kurtulmak için en etkili pire ilacı markasının kullanılmasının önemini vurgular. Fare ilaçlama konusunda tavsiye edilen çözümler içinde fare zehri olan fare istasyonlarının kullanılması , yerlere fare yapışkanı konulması son olarak fareyi canlı yakalamak için fare tuzaklarının kurulması gibi yöntemlerdir.

 Yıllardan beri Beşiktaş bölgesinde hizmet veren Beşiktaş böcek ilaçlama olarak biz böcek ilaçlama konusunda konuşmaktan ziyade ilaçlama yapmayı tercih ediyoruz. Beşiktaş ilçesinin özellikle Balmumcu , Levent , Ulus , Etiler gibi mahalle ve semtlerinde en ucuz ev ilaçlama ücretleri , kampanyalı apartman ilaçlama fiyatları ile böcek ve haşereler karşı sürekli mücadele veriyoruz.Profesyonel ilaçlama şirketi ile suya sabuna dokunmadan evinizdeki böceklerden kurtulmak için vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçin.

4 Kasım 2017 Cumartesi

Bankalardan Gayrimenkuller

Bankaların satışa çıkardıkları kendilerine ait yada icralık olan konutlar, işyerleri, araziler vb gayrimenkuller kolayca sorgulanıp incelenebilir halde bir arada.
İlgilendiğiniz gayrimenkul için teklif vermek istediğinizde bankanın ilgili sayfasına yönlendiriliyorsunuz.

Sürekli kontrol edilerek olası değişiklikler, satılanların çıkarılması, yenilerin eklenmesi vs yapılarak bilgilerin sürekli güncel olması sağlanıyor.

3 Kasım 2017 Cuma

Av Butik

AvButik olarak Balık Av Malzemeleri, Outdoor Giyim ve Doğa Sporları sektörüne 2000’li yıllarda hobi olarak başladık. Edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi amatör balıkçılara ve doğa tutkunlarına paylaşmaya 2010 yılları başında başladık.

 Sektöründe dünyanın öncü firmaları arasında bulunan 70 e yakın farklı markanın son kullanıcıya ulaşmasında aracılık ediyoruz. Amacımız yurtdışından ithal ettiğimiz Daiwa, Remixon, okuma , evolite vb birçok sektöründe lider markayı arada aracı kullanmadan son kullanıcıya ucuz olarak ulaştırmak ve dostumuz olarak gördüğümüz ziyaretçilerin hak ettiği şekilde, tıpkı gelişmiş ülkelerde olduğu gibi en iyiyi kullanmalarıdır.

 Ekip olarak doğa tutkunu bir altyapımız olduğundan onayımızdan geçmeyen hiçbir ürünü dostlarımıza tavsiye etmiyoruz.

Chiller Frigotek

FRİGOTEK MİNİ CHİLLER
 UYGUN FİYAT - KALİTELİ İMALAT- GERÇEK KAPASİTE ..
 PROBLEMSİZ ÇALIŞAN KALİTELİ, MÜHENDİSLİK VERİLERİ ve TECRÜBE İLE ÜRETİLMİŞ
 HESAPLI Su Soğutma SİSTEMİ, FMC - Mini Chiller HEM İŞİNİZE HEM HESABINIZA UYAR
 FMC-1 Mini Chiller : 2.580 K.Cal/h * FMC-3 Mini Chiller : 5.160 K.Cal/h
 FMC-3.3 Mini Chiller : 7.740 K.Cal/h * FMC-4 Mini Chiller : 10.320 K.Cal/h
 FMC-5 Mini Chiller : 12.900 K.Cal/h * FMC-6 Mini Chiller : 15.480 K.Cal/h
 FMC-8 Mini Chiller : 20.640 K.Cal/h * FMC-10 Mini Chiller : 25.800 K.Cal/h
 MİNİ CHİLLER ALIRKEN KAZANIN - KALİTELİ CHİLLER UCUZA ALIN !
 GÜVEN DUYULAN KALİTELİ MARKA : FRİGOTEK CHİLLER
 0232 375 63 83 -- ARAYIN YARDIMCI OLALIM
 KOBİLER İÇİN KÜÇÜK ve ORTA KAPASİTELİ MAKİNALARIN SOĞUTULMASINDA
 HİDROLİK SİSTEM SOĞUTMA
 HİDROLİK PRES SOĞUTMA
 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK SOĞUTMA
 MİNİ CHİLLER FİRMAMIZ HER TÜRLÜ SANAYİ KULLANIMINA UYGUN
 PAKET TİP CHİLLER ÜRETMEKTEDİR.
 FRİGOTEK Mini chiller fiyatı
 PLASTİK MAKİNALARI - PUNTA KAYNAK SOĞUTMA
 YUFKA AÇMA MAKİNASI- KİMYASAL SOĞUTMA - METAL KESME
 BETON HAZIRLAMA SU SOĞUTMA Buz Akümülasyonlu - KLİMA

25 Ekim 2017 Çarşamba

Viagra Fiyatlar

Viagra Fiyatları

 Günümüzde çoğu erkeğin gerek cinsel performansını ikiye katlamak, gerekse ereksiyon problemlerini gidermek için kullandığı ilaçların başında gelen PFİZER firması tarafından piyasaya sürülen Viagra Fiyatı ile ilgili çeşitli değişiklikler bulunmaktadır.

 Viagra Fiyatları anahtar kelimesi ile yapılan bir araştırma göstermiştir ki farklı siteler farklı fiyat politikaları izlenmektedir. Viagra Fiyatı siteden siteye farklılık göstermekle birlikte doğru ve orijinal ürüne ulaşmak ta son derece önem arz etmektedir.

 Viagra Fiyatı araması yapıyorsanız ve doğru siteye nasıl ulaşacağınız konusunda tereddütleriniz var ise yapmanız gereken Viagra alışverişi gerçekleştireceğiniz siteyi incelemeniz olacaktır. İncelemenizde dikkat edeceğiniz husus ise Viagra alış – verişi yapacağınız sitenin mutlaka SSL sertifikası olmasına dikkat etmeli, satılan ürünlerin orijinal ürünler olmasına, hologramı bulunmasına, son kullanma tarihinin geçmemiş olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Son kullanma tarihi geçmiş ilaçların kullanılması sağlık açısından sıkıntı oluşuturacağından son derece önemlidir.

 Genellikle Viagra krem Fiyatı araştırması yapan kullanıcıların düştüğü bir diğer hata ise en ucuz fiyatı aramak. Ucuz fiyat görerek aldığınız bir Viagra ürünü sizi hem sağlığınızdan edebilir hem de ciddi hasarlar verebilmektedir. Maalesef merdiven altı firmalar çoğalmış ve internette bir çok sitede kalitesiz ve harcıâlem ürünler sunulmaktadır. Amerika’dan ithal Viagra Fiyatı ile ilgili en doğru ve güncel fiyatlara web sitemizden ulaşabilir ve gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

 Cinsel sağlık ürünleri sektöründe uzun yıllardır hizmet veren firmamız siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak sizlere her zaman orijinal ürünler sunmak adına sürekli çalışmalar sürdürmektedir. Sitemizden alacağınız ürünlerin tamamı ithal edilmektedir. Ürünlerimizin tamamı orijinal, hologramlı, son kullanma tarihi geçmemiş ve faturalı ürünlerdir. Gönül rahatlığı ile alışveriş gerçekleştirebilir ve almış olduğunuz Viagra hapı bildiğiniz bir yan etkisi yok ise, doktor bilgisi dahilinde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

 Cinsel performans anlamında yüksek kaliteye ulaşmak ve partnerini memnun etmek isteyen erkeklerin Viagra Fiyatı konusunda yapmış olduğu araştırmalardan da anlaşılmaktadır ki farklı fiyat politikaları müşterileri caydırmakta ve yanıltmaktadır. En doğru ve orijinal ürünlerin siparişi için web sitemizi kullanabilirsiniz.

23 Ekim 2017 Pazartesi

Cialis Fiyatı

CİALİS fiyatları

 Kalitesiz beslenme, günümüzün stresli yaşam koşulları ve kötü alışkanlıklar genellikle cinsel anlamda performans kaybına sebep olabilen ana etkenler olarak belirtilmektedir. Amerika’da yapılan bir araştırmada erkeklerin % 60’ı partnerini tatmin etmek için ek ürünler kullandığını bildirmişlerdir. Cialis ‘de partnerini mutlu etmek isteyen erkeklerin maksimum performans sergileyebilmeleri için üretilmiş bir üründür. Cialis fiyatları konusunda web sitemizden gönül rahatlığı ile alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

 Cialis Nasıl Kullanılır? Nasıl Etki eder?

 Cialis jel, öncelikle belirtmekte fayda var, daha çok performans sergilemek amacı ile doz aşımı şeklinde kullanılması son derece yanlış ve ciddi sağlık sorunları oluşturabilmektedir. Aktiviteden 30 dakika veya 1 saat önce alınacak 1 doz Cialis sizlere 36 saat boyunca etkisini sürdürerek yardımcı olmaya yetecektir. Bunun haricinde fazla doz alımının ekstra bir faydası olmadığı gibi sağlık sorunlarına yol açabilecektir.

 Cialis fiyatı ile ilgili bir sürü kanal bulunmaktadır. Bu kanalların en yaygın olarak kullanılanı ise internettir. Cialis fiyatları konusunda web sitemizden gönül rahatlığı ile alış veriş gerçekleştirebilirsiniz.

18 Ekim 2017 Çarşamba

Kemal Batu

Kimim?

 Kemal BATU, 29 Eylül 1994 yılında Kadıköy – İstanbul’ da dünyaya geldim. Şuanda halen İstanbul iline bağlı olan Sancaktepe ilçesinde ikamet ediyorum. Tüm hayatımı İstanbul’ da geçirdim, tam bir Galatasaray fanatiğim. Küçük yaşlardan beri sarı ve kırmızı renklerine gönül vermiş durumdayım.

 Lise eğitimimi İstanbul’ da tamamlamış olup lisans derecesine ise halen devam ediyorum. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ ne bölümüne devam etmekteyim.

 Mesleğinin dışında bir blog sahibiyim, oyunlara oldukça meraklıyımdır. Tam bir teknoloji sever olduğumu söyleyebilirim. Blogumda bu tür konularda insanlara değerlendirmeler sunuyorum. Oyun haberleri, oyun alanında yapılan yenilikler, oyunlar ve hataları konusunda çözümler sunuyorum. Yeni oyunlar, en çok istek alan oyunlar ve en popüler oyunları inceleyerek okuyucularıma bilgi veriyorum. Oyunlar hakkında konuşarak, eksikleri ve artı yönleri sizlerle blog üzerinden paylaşıyorum. Okuyucularımı yakından takip ediyor, blog üzerinde değerlendirmelerime ve incelemelerime yapılan her yoruma önem verip geri dönmeye gayret ediyorum. Yorumlar aracılığıyla hata alan ve ya problem yaşayan arkadaşlarıma dönüş sağlıyorum. Teknoloji haberleri, teknoloji ve donanım haberleri, donanım konusunda da değerlendirde bulunuyor olup, birçok yazılım ve hataları hakkında değerlendirmelerimi blogumda okuyucularım ile paylaşıyorum. Teknoloji konusunda donanımın yanı sıra telefon incelemelerine de ağırlık veriyorum. Telefon model ve markalarını karşılaştırarak yeni çıkan telefonlar hakkında paylaşımda bulunuyorum. Telefonlara kendi yorumumla değerlendirme yaparak eksik ve ya olumlu yönleri hakkında blog okuyucularını bilgilendiriyorum.

 Blog dışında oyun oynamayı çok seviyorum. Hobilerim arasında müzik dinlemek, film izlemek ve anime seyretmek yer alıyor. Günlük hayatımda ise paten ve futbol gibi spor dalları ile ilgileniyorum. Ayrıca gitar çalarak iş dışındaki vaktimi değerlendiriyorum.

17 Ekim 2017 Salı

Bahçe Süslerim

Biz 3 bin çeşit ürün ile Türkiye'nin en büyük bahçe süsleri ve bahçe heykelleri mağazasıyız. ürünlerimizin çok büyük çoğunluğunu hayvan heykelleri, diğer her türlü heykel çeşitleri, bahçeler için dekoratif süs havuzları, çiçeklikler, dekoratif heykeller, dekoratif sütunlar oluşturuyor. Ürünlerimiz fiberglas ve beton malzemelerden üretiliyor. Türkiye'deki birçok belediye park ve bahçelerini bizim ürünlerimiz ile düzenliyor. bunların dışında ana okulları için hayvan figürleri, masal kahramanları ve maket ürünler yapıyoruz. 20 yıldır bu işi yapan Ankara'da bir firmayız. villa sahipleri sıklıkla bizden bahçe dekorasyon ürünleri satın alıyor. örneğin bahçelerine alabilecekleri yüzlerce süs havuzumuz ve heykel çeşitlerimiz bulunuyor. bütün bunların dışında en önemlisi biz her türlü heykeli isteğe özel üretebiliriz. yani bize en-boy malzeme bilgisi verilsin yeterli. özel bahçe süsleri ve özel heykel siparişi alıyoruz.

16 Ekim 2017 Pazartesi

Astro Paykasa

Paykasa, özellikle yurtdışında alışveriş yaparken, ülkemizdeki kartları kullanamadığımız için tercih edilir. Paykasa kullanan kişiler, SANMAR KART BİLİŞİM’dan aldıkları sanal kart ile birlikte arzu ettikleri ürünleri veya hizmetleri rahatlıkla satın alabilirler.

Paykwik, Paykasa neden kullanılır, sorusunu pek çok duyduğumuz şu günlerde bu bölümde size elimizden geldiğince anlatmaya çalıştık. Umarım size faydalı olabilmişizdir.

Satın Alma Paykasa Nasıl Alınır? Paykasa almak ve kullanmak son derece kolaydır. Sanal kart özelliği taşıyan bu ürünü

AstroPaykasa.org adresimizden bizimle iletişime geçerek sahip olabilir. Arzu ettiğiniz zaman kredi kartı kullandığınız şekli ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aastropay, bunun için tek yapmanız gereken web sitemizin çeşitli iletişim bölümlerinden bizimle rahatlıkla irtibata geçebilirsiniz.

Pay Kasa

Günümüz internet kullanıcılarının en başat sorunu haline gelen “güvenli alışveriş” konusu, ödeme kartlarının yaygınlaşmasıyla birlikte yerini daha güvenli bir ortama bırakmaya meyletmiştir. Elektronik ödeme sisteminin kullanışlı bir ürünü olan Paykasa ödeme kartları sayesinde siz kullanıcılar banka bilgilerinizi üçüncü şahıslarla paylaşmaksızın e-ticaret ve diğer alışveriş platformlarında daha güvenli bir şekilde işlemlerinizi yürütebileceksiniz. Aastropay, Paykasa ödeme kartları satın alınmak suretiyle temin edilen 16 haneli ön ödemeli sanal karttır. İşlevselliği itibariyle muadilleriyle benzer özelikler barındıran bu sanal kart tek kullanımlıktır ve sizlere güvenli bir ödeme seçeneği sunmaktadır.

 Paykasa sistemini kullanan e-ticaret ve diğer alışveriş platformlarında sanal kartınızla zahmetsizce ödemelerinizi tamamlayabilir ve kredi kartı veya banka kartı bilgilerinizi çalınma ve kaybolma riskinden uzak tutabilirsiniz. Paykasa ödeme kartları döviz kuru üzerinden işlem görmektedir. Bu sebeple temin fiyatları günlük döviz kuruna göre değişim göstermektedir. Paykwik, Paykasa ön ödeme kartları kullanım kolaylığı sunmanın ötesinde kullanıcılara bütçelerine göre seçenekler sunmaktadır. 10 Euro’dan başlamak üzere 1000 Euro’ya kadar alım yapabilir, dilediğiniz zaman bu miktarı bozdurabilirsiniz.

 Paykasa sanal kartlarınızı web sayfamız üzerinden bizimle iletişime geçerek satın alabilirsiniz. Ön ödemeli sanal kart sistemine entegre bütün platformlarda işlemlerinizi güvenli bir ortamda gerçekleştirebilirsiniz. Online işlemlerinizde güvenliği bir kenara bırakmayın, Paykasa ön ödemeli sanal kart sistemiyle bilgilerinizi ve paranızı koruma altına alın. Hemen şimdi, bize ulaşın!

13 Ekim 2017 Cuma

İşlenmiş Tütün

Ekibimiz 20 yılı aşkın süredir tütün sektörünün içerisindedir.

Herkesin damak tadı farklı olduğu için bir ürünü satışa sunmadan önce çok sayıda kişiye ürünlerimizi denettirmekteyiz ve sizlere sunmaktayız.

Tütünde oldukça uzman bir ekibimiz vardır.

Ekibimiz Adıyaman ve diğer tütün mevkilerinin nasıl bir ürün vermekte olduğunu iyi bilmektedir.

Sizin istekleriniz doğrultusunda da harmanlar oluşturabilmektedir.

İşinde Çalışkan ve İlkeli olmak önceliklerimizdendir.

Ticarette bizim için Güven en önemli unsurdur.

Ürünün kaliteli ve uygun fiyatta sizlere sunmak başlıca unsurlarımızdan birisidir.
2005 Tütünü, President Tütünü, OCB Mikromatic

11 Ekim 2017 Çarşamba

Soru Cevap

Sosyal Platform
En büyük Türkçe Soru ve Cevap Platformu - SoruCVP.net

Soru Cevap, mükemmel cevap veren uzman topluluğu. Bilmediklerinizi sorun veya bildiğiniz sorulara cevap vererek yardımcı olun. Gün geçtikçe topluluğumuz büyüyor. Hemen sizde yerinizi alın.

Ceng Ofis

Eskiyen veya kırılan ofis koltuklarınız mı var? Dert etmeyin.

 Ceng Ofis ve Büro koltuk yedek parçaları olarak kırılan değişmesi gereken parçaları Ofis veya Bürolarınızda değiştirelim.

 Ofis koltuk yüz değişimi ihtiyaçlarınız servis personellerimizce size verilen sürede atölyemizde 1.sınıf malzeme ve işçilik ile sizlere teslim edilir.

10 Ekim 2017 Salı

Tekno Vizzy

Mersin Web Tasarım

 Ticari açıdan sürekli gelişmekte olan Mersin ilinde sektörel rekabetin artmış olduğu gerçeği elbetteki web ortamınada yansıyor. Genellikle, Web sayfaları kuruluşun kendisiyle ve ürünüyle olabildiğince ilgili içeriklere sahip olarak hazırlanır ve sayfaların yapım süreci içerik desteği devreye girer. Oluşturulan içerikler hizmet veya ürünlerle birebir bağlantılı olmak zorundadır.

 Web sitesi yaptırmayı düşünürken kendinize şu önemli soruyu sorun: Ne gibi geri dönüş (kazanç) bekliyorum ?

 En basit düzeyde, Mersin web tasarım sayfası tıpkı tabela ya da diğer reklam araçları gibi internet ’i araç olarak kullanan bir reklam türüdür.

 Reklam stratejileri arasında en az maliyetli ve yüksek geri dönüşüm oranı olan Mersin Web Tasarım sayfaları gün geçtikçe daha çok talep görmektedir.

 Ziyaretçilerin web sitenizde uzun süreli olarak zaman geçirmesinin en önemli sırrı iyi şekilde oluşturulmuş bir web tasarım site düzenidir. Dışarıdan sitenizi ziyaret etmeyen bir müşteriyi sitenize çekmek için alternatif reklam yöntemlerini kullanabilirsiniz. Örnek verecek olursak Adwords Reklamları veya Kurumsal SEO Danışmanlığı hizmeti alarak Arama Motoru Optimizasyonu yaptırabilirsiniz. Web sayfanızın çoğu arama motorunda kaydedilmiş ve indekslenmiş olması gerekir.

 Öte taraftan, şu an popüler olan diğer web sayfaları içerisinde pankart reklamlarınızı (banner adverts) bulundurmak da mümkündür. Web’ i ilk incelemeniz, araştırmanız sırasında bu tür reklamlarla karşılaşmışsınızdır. Bunlar, reklamı yapılan ürünün ya da hizmetin Mersin web tasarım sayfalarına bağlantı olma özelliğini taşır. Bu sayede kullanıcıların dikkatini “çekmek” için daha fazla şansları olur.

9 Ekim 2017 Pazartesi

Sümer Hukuk Bürosu

Adana barosu avukatı Ceren Sumer Cilli, Adana boşanma avukatı ve Adana ceza avukatı olarak müvekkillerine her türlü hukuki desteği sunmaktadır. Adana avukat, boşanma ve ceza davalarında önemli çalışmalarda bulunmaktadır.

6 Ekim 2017 Cuma

Pet Market Burada

Petmarketburada olarak her zaman en kaliteli ve en farklı hizmeti sunmayı olmazsa olmazımızdır. Müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelir. Uzman kadrosu ile evcil hayvanlarınızın tüm ihtiyaçlarını kaliteli, hızlı, güvenilir ve en uygun fiyatlarla hizmetinizdeyiz. Kuş, Kedi maması, Köpek maması ve diğer tüm evcil hayvanlarınız için en farklı stok sizleri bekliyor. 75 TL üzeri ücretsiz kargo.

3 Ekim 2017 Salı

Telefon Takip

 iPhone arama kaydı uygulaması sayesinde aramaları yönetme imkanı ile gelen arama kısıtlaması yapabilirken aramaları da kaydedebilirsiniz. Aramaları kaydeden program kurulduktan sonra arama ve mesaj geçmişi, hatta silinmiş arama kaydı ve sms takip edilebilir ve cep telefonu arama kayıtları kolaylıkla görülebilir.

 Uygulamayı satın adıktan sonra emailinize casus yazılımı indirmek için bir link içeren uygun bilgiler gönderilir. Programın takip etmek istediğiniz cihaza indirilmesi gerekir. Kurulum için hedef cihaza fiziksel erişiminiz gerekmektedir. İşlemler oldukça basittir ve kısa surer. Kurulum sihirbazı eşliğinde tüm basamakları kolayca yapabilir, internet bağlantısı olan herhangi bir cihazdan toplanan verilere erişim sağlayabileceğiniz online kontrol panonuzun kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. mSpy casus programı ile kolaylıkla arama engelleme yapabildiğinizi gördüğünüzde çok keyif alacaksınız.

Siebträgermaschine Vergleich

Du suchst eine gute Siebträgermaschine? Bevor du dein Geld unnötig ausgibst, besuche unsere Siebträgermaschine Vergleich Seite und spare viel Geld!

Eiswürfelmaschine Vergleich

Wenn Sie auf der Suche nach einer Eiswürfelmaschine sind dann sollten Sie unbedingt unsere Eiswürfelmaschine Vergleich Seite ausprobieren.

2 Ekim 2017 Pazartesi

Elit Gayrimenkul Danışmanlık

Siz Hayal Edin ELİT GAYRİMENKUL gerçekleştirsin !!

Satılık daire arıyorsanız en doğru adrestesiniz. Web sitenizden sizi en doğru sonuca götürecek tam da istediğiniz gibi kiralık daire ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Elit Gayrimenkul, siz değerli müşterilerine en kaliteli hizmeti en kısa sürede ve en etkin şekilde vermeye devam ediyor.

1 Ekim 2017 Pazar

Mir Rent A Car

Mir Rent A Car, olarak ekonomik sınıftan, lüks sınıfa kadar birçok otomobil çeşidiyle sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız. Bandırma oto kiralama, araçlarımız sayfasından kiralayabileceğiniz otomobillerin modellerini inceleyebilir, fiyat listesi kısmından araç fiyatlarına bakabilir, kiralama şartları sayfasından ise otomobil, ticari ve filo kiralama ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

 Mir Rent A Car, Bandırma rent a car, her yıl yenilenen araç filosuyla oluşan araçlarımız, bireysel kiralama ve yurt dışından gelen gurbetçilerimizin profesyonel ekibimizle en uygun fiyatla hizmetinize sunar.

 Referanslarımızın ve araç sayımızın her geçen gün artması firmamızın rent a car sektöründeki kalitesini yansıtmaktadır. Bandırma araba kiralama, gerek şirketlerin, gerekse bireylerin araç ihtiyaçlarını karşılayan firmamız, her sınıf araç ihtiyacınızı karşılamaktadır. Araçlarımız 0 - 2 yas civarında olup kiraladığınız yere teslim veya bulunduğunuz yere teslim gibi değişik alternatifleri de size sunmaktadır. Mir Oto Kiralama..

Peracom Yazılım Danışmanlık

Peracom Yazılım olarak uzun yıllardır LOGO ürünlerinin logo destek ve danışmanlığını yapmaktayız. GO 3, TIGER 3, ve TIGER 3 ENTERPRISE projeleri üzerinde uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz. Özellikle E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv ve E-İhracat gibi e-devlet sistemi kurulumları yapılandırmaları ve eğitimleri konusunda tecrübe sahibiyiz. Yanı sıra logo GO 3 ve TIGER 3 ürünlerine ek yazılım ve uyarlamalar yapılmaktadır. Veri aktarımları, üretim projeleri, depo otomasyonları ve crm konularında başarılı projelerimiz bulunmaktadır.

29 Eylül 2017 Cuma

Telefon Takip

Takip Edilen Telefona Gelen Aramaları Engelleme

 mSpy arama engelleme programı ile birçok özellik artık kullanımınıza açık hale geliyor. iPhone takip programı ile artık takip ettiğiniz telefona gelen aramaları engelleyebileceğinizi biliyor musunuz? Burada bunun için yapmanız gerekenleri ve ayrıca daha neler yapabileceğinizi öğreneceksiniz.

 ARAMA ENGELLEME CASUS PROGRAM ILE YAPILIR

 Günümüzde teknoloji inanılmaz noktalara ulaşmışken hayatımız için de müthiş kolaylıklar sağlamaktadır. Bu sayede de imkansız gibi görünen meseleler artık çok daha kolay çözüme kavuşabiliyor. mSpy casus program ile artık çok şanslısınız. mSpy indir’e tıklayarak mSpy apk’yı indirin ve uygulama cihazınıza yüklensin. Yükleme sonunda opsiyonel özelleştirmeler dışında ekstra bir ayar yapmanıza gerek kalmadan uygulama otomatik olarak çalışır.

27 Eylül 2017 Çarşamba

Ekoloj

Komple taşıma olarak Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan'a parsiyel taşıma olarak ise Gürcistan'a (Haftada 4 araç parsiyel çıkışımız mevcuttur) nakliye hizmeti ve ayrıca depolama aktarma yükleme hizmeti vermekteyiz.

Marmara Kurye

Yasal belediye izin belgeli, Ücretsiz poşetleme hizmeti ile birlikte, yurt genelinde daire kapı dağıtımı! %100 Fotoğraflı dağıtım raporu!
Türkiye'de ilk ve tek resmi ve profesyonel broşür dağıtım şirketi! - 22. Yıl

26 Eylül 2017 Salı

Led Piksel

Merhaba Değerli led sektörü firmaları.

www.ledpiksel.com teknik destek birimince hazırlanmış olan bu yazının led panel seçimi ve kullanımı hakkında sizlere faydalı olmasını umuyoruz.
Led paneller günümüzde 2 farklı uygulama ürününün ortak ürünüdür ve piyasada ortak isimle anılırlar.

Led panel aydınlatma panellerinin de ismi olmakla beraber Açık hava reklamcılığının uğraş alanı olan led reklam sistemlerinde kullanılan panellerde led panel olarak anılmaktadır. Burada bahsedeceğimiz led panelden kastımız Reklam tabelası yapımında kullanılan panellerdir. P10 panel dünya genelinde standarda oturmuş ve bir çok farklı firma tarafından üretilen ürünler birbirlerinin tıpkı kopyasıdır.Bu sebepten ötürü kalitesinin tam olarak tespiti mümkün olmamakla beraber satıcının yada fabrikanın sözlü temayülü ile yaklaşık kaliteleri belirlenmektedir.

Bu durum neticesinde müşteri imtiyazları satıcının tutumu bu işe olan güveninizi belirlemektedir. P10 panellere genelde bir çok firma 2 yıl garanti konuşmakta olup ancak garantiyi yerine getirecekher hangi bir ürün takip yöntemi kurgulanmadığından (barkod) (satış tarihi) bu garanti şerhi havada kalmakta bir çok firma bu ürün bizim değil cevabı ile geri dönmektedir. P10 paneller etkileyici reklam sunmaları çekici gelen sektör yapıcı kolay pazarlanabilirlikleri gibi etkenlerden dolayı hemen herkesin ilgisini çekmekte bir çok satıcı pazarlamacı p10 panelleri kullanarak çeşitli renk ve ebatlarda kayan yazı yada led tabela yaparak müşteri hizmetine sunmaktadır.

30 Ocak 2017 Pazartesi

FC Tasarım

Autocad Kursu

 Geleceğinizi modern teknolojinin ihtiyaçlarına yönelik olarak şekillendirmek isteyenler için, teknoloji ile iç içe olacağınız ve MEB onaylı kurslarımız tam size göre. Autocad kursu kapsamında alacağınız dersler sonunda teknik çizimleri kolay ve pratik bir biçimde gerçekleştirebileceksiniz. Autodesk programlarının güncel versiyonlarını en etkili bir biçimde kullanabilmek için, uzman ve profesyonel ekibimiz tarafından verilen eğitimlere başvuruca bulunabilirsiniz. Autocad kursunun dışında 3d max kursu ve grafik tasarım kursu da verilen eğitim merkezimizde dilediğiniz tüm kurslara kayıt yaptırabilirsiniz.

 Kurslara Kimler Katılabilir?

 Autocad yazılımı teknik resim dünyasına yön veren tasarımları oluşturmayı ve teknik çizim yapabilmeyi sağlamaktadır. Teknik çizim ve teknik tasarımlar konusunda kendisini geliştirmek isteyen herkes Autocad kursu ve diğer tüm kurslara başvuruda bulunabilir. Teknik çizim bilgisinin ve becerisinin gerekli olduğu mühendislik ve mimarlık alanlarında görev alan veya almak isteyenler, makine veya inşaat teknikerleri, yapı ve makine ressamlar başta olmak üzere Autocad yazılımı öğrenmek isteyen herkes kurslara katılım gösterebilir.

 Kursiyer Olabilmek İçin Aranan Nitelikler

 Autocad kursuna katılmak isteyen kişilerin teknik resim bilgisine sahip olmaları ve üç boyutlu düşünebilmesi, avantaj sağlamaktadır. Temel bilgisayar komutlar hakkında bilgi sahibi olmak kurslara katılmak için yeterlidir. 3d max kursu için ise temel Autocad yazılımın bilgisine sahip olmak avantaj sağlayacaktır. Kursiyerler eş zamanlı olarak autocard, 3d max ve grafik tasarım kursu için başvuruda bulunabilirler.

 Autocad Kursunun Kariyeriniz İçin Önemi

 Alanında son derece uzman eğitmenler tarafından hazırlanan kurs programları kapsamındaki eğitimlerin alınması, kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmenize büyük katkı sağlayacaktır. Aldığınız teorik eğitimleri pratik eğitimler ile birleştirme imkanı sunan eğitimler sonunda, mesleki bilgi ve becerileriniz gelişecek ve program kullanımında uzmanlaşacaksınız. Dolayısı ile eğitimler, sektörde sizi bir adım öne geçirecektir.

 Autocad Eğitim Kapsamı

 Autocad kursunda, autocad yazılımı ile ilgili tüm ayrıntılar detaylı bir şekilde verilecektir. Autocad giriş bölümü, 2 boyutlu çizim, Autocad layer kullanımı, perspektif çizim yöntemleri, Autocad tex, Autocad ölçülendirme, layouts, plot, render ve kaplama, 3d layouts ve proje çalışmaları eğitimin ana başlıklarıdır. Yoğun ve kapsamları bir eğitim alacağınız Autocad kursu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilmek için kursumuz ile iletişime geçebilirsiniz.